RC Antwerpen-Noord
Welcome at Rotary Club Antwerpen-Noord

Welkom op de website van Rotaryclub Antwerpen-Noord

Rotary is een wereldwijde organisatie van vertegenwoordigers uit de zakenwereld en uit de vrije beroepen die humanitair dienstbetoon biedt, hoogstaande ethische normen in het zakelijk en professioneel leven aanmoedigt en werkt aan de opbouw van goodwill en vrede in de wereld. 

 

Er zijn ongeveer 1,2 miljoen Rotariërs die behoren tot meer dan 34.000 Rotaryclubs in 200 landen en geografische regio's. Overal in de wereld komen de Rotaryclubs wekelijks bijeen. Ze zijn niet politiek, godsdienstig, cultureel, ras- of standgebonden.

De voornaamste doelstelling van een Rotaryclub is dienstbetoon, binnen de eigen gemeenschap, op de werkvloer, op nationaal en internationaal vlak. Rotariërs werken projecten uit in verband met de dienst aan de gemeenschap, die zich richten op de meest kritieke problemen van dit moment, zoals de gezondheid van de kinderen, armoede, honger, milieuzorg, analfabetisme en geweld.

Als u werkelijk iets wilt teruggeven aan de gemeenschap en aan de wereld, kom dan bij Rotary. Samen kunnen we immers tal van obstakels overwinnen

Vanaf heden kunnen leden hier alle informatie terugvinden over onze Rotaryclub. Wie zijn onze leden en welke activiteiten staan er op de agenda voor de komende weken en maanden.  Leden kunnen zich aan- of afmelden voor onze activiteiten en kunnen wekelijks de nieuwsberichten lezen ( zie clubbladen ). Er is een link naar onze facebook-pagina. 

Alle Rotaryclubs ter wereld, groot of klein, hebben één gemeenschappelijk kenmerk: vriendschap. Goede kameraadschap, actieve inzet in het professionele leven, in caritatieve en sociaal-culturele acties alsook in internationale contacten, waren de voorbije 60 jaar de rode draad in het bestaan van onze club Rotary Antwerpen-Noord. 

Veel plezier!

Rotaryclub Antwerpen-Noord


Next events

more »

Latest News

more »